Настановча конференція для здобувачів 2 курсу (Виробнича педагогічна асистентська практика)

Posted on 14.10.202414.10.2024Categories Новини

14 жовтня відбулася настановча конференція з проведення виробничої педагогічної асистентської практики для здобувачів 2 курсу магістратури спеціальності 052 Політологія. Базою практики буде кафедра політології та філософії. Керівником з педагогіки призначено Горбатюк Оксану Василівну (кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та менеджменту освіти); керівником з психології призначено Савіцьку Ольгу Вікторівну (кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології освіти). На настановчій конференції студентів було ознайомлено з програмою практики та проведено інструктаж з техніки безпеки.    

Майстерклас з ораторського мистецтва

Posted on 03.10.202404.10.2024Categories Новини

Чудовий майстерклас “Ораторське мистецтво” 3 жовтня провела для здобувачів історичного факультету за запрошенням викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації Шеховцова-Бурянова Вікторія Анатоліївна. Здобувачі приймали активну участь під час виконання практичних завдань. Було захопливо, творчо, креативно. Щиро раді співпраці!!!  

Настановча конференція для здобувачів 4 курсу (виробнича інформаційно-аналітична практика)

Posted on 01.10.202404.10.2024Categories Новини

30 вересня відбулася настановча конференція з проведення виробничої інформаційно-аналітичної практики для здобувачів 4 курсу спеціальності 052 Політологія. Вперше здобувачів  роприділено для проходження практики у БО Фундація Східної Європи (Республіка Польща), керівник організації  кандидат політичних наук Антон Найчук та  БО Фонд громадської дипломатії, керівник від організації політичний аналітик Олександр Гнидюк. Здобувачі отримали практичні поради, методичні рекомендації, заслухали інструктаж з техніки безпеки в умовах проходження практики. Необхідно відзначити, що новий досвід дозволить здобувачам отримати нові практичні знання та розширить можливості для комунікації … Continue reading “Настановча конференція для здобувачів 4 курсу (виробнича інформаційно-аналітична практика)”