Міжнародна науково-практична конференція

20 травня 2020 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася міжнародна науково-практична конференція «Cоціально-політичні трансформації в епоху глобалізації: від конфлікту до консенсусу».

Організували конференцію кафедра політології та філософії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спільно з громадською організацією «Центр перспективних досліджень та регіонального розвитку», громадською організацією «Міжнародна організація Україна – ЄС», фондом громадської дипломатії.

Науковий захід відкрила доцент кафедри політології та філософії Віннічук Ольга Василівна, привітавши всіх учасників конференції з початком роботи та чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки.

З вітальним словом до учасників  конференції звернувся проректор Університету, доцент Кобильник Василь Володимирович. Він підкреслив, що «сьогоднішня зустріч науковців є відповіддю на фундаментальні запити суспільства, адже в умовах сьогодення важливо публічно обговорювати,  аналізувати,  напрацьовувати пропозиції та рекомендації щодо актуальних питань».

До вітання приєднався декан історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, доцент Глушковецький Анатолій Леонідович, акцентуючи увагу на доцільності подальшої співпраці між університетами, відзначивши, що на пропозицію прийняти участь у науковому заході відгукнулися аналітики з Республіки Молдова, Вірменії, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Польща,

науковці з різних регіонів України, зокрема: м. Києва, м.Львова, м.Дніпра, м.Миколаєва, м. Одеси, м.Маріуполя, м.Дрогобича, м. Хмельницького тощо.