Захист виробничої політологічної практики здобувачами 4 курсу спеціальності 052 Політологія

21 лютого 2023 року відбувся захист виробничої політологічної практики студентами 4 курсу спеціальності 052 Політологія. Практика тривала з 16.01 по 10.02. 2023 року. Базами практики стали і органи державної влади та  місцевого самоврядування.
Студентка Вонсович Анастасія переймала досвід під час практики в Кам‘янець-Подільській міській раді, департаменті гуманітарної політики під керівництвом Назаренка Дмитра Миколайовича. Студентка Тетяна Мартинович токож проходила виробничу політологічну практику в Кам‘янець-Подільській міській раді в загальному відділі під керівництвом Кривак Тетяни Михалівни. Щиро дякуємо за теплий та дружній прийом, корисні поради стосовно майбутньої професії.
Колінчук Іван Андрійович, Палій Дмитро та Дрофяк Юрій проходили практику в службі у справах дітей Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.
Дякуємо Оленюк Світлані Володимирівні та Шклярук Ользі Михайлівній за те, що допомагали у виконані поставлених завдань та всебічно заохочували до розвитку, набуття практичних навичок.
Чукань Юлія мала нагоду проходити виробничо (політологічну) практику в Центрі надання адміністративних послуг Старасинявської селищної ради.
Щиро дякую керівнику Центру Куцоконь Наталі Іванівні і всім працівникам за практичний досвід роботи , за детальну консультацію в наданні адміністративних послуг.
Дякуємо базам практики за підтримку, практичний досвід роботи в колективі,  натхнення в майбутній професії.