Гостьова лекція з Наталією Шевченко на тему “Санкційна політика ЄС як засіб попередження та протидії конфліктних ситуацій”

Гостьова лекція зі спікером Наталією Шевченко, доцентом кафедри міжнародних відносин та суспільних наук НУБІП України на тему “Санкційна політика ЄС як засіб попередження та протидії конфліктних ситуацій” для здобувачів спеціальностей 052 Політологія, 014 Середня освіта ( Історія та правознавство), здобувачі освітнього ступеня магістр за спеціальністю 032 Історія та археологія.
Під час лекції здобувачі мали змогу дізнатися про особливості санкційної політики як тенденції сьогодення, перспективи її подальшої реалізації зі сторони ЄС в умовах російсько-української війни.
Лекція відбувалася у дискусійному форматі. Таким чином, здобувачі мали змогу поставити лекторові чимало запитань та почути на них обгрунтовані відповіді. Організовані зустрічі сприяють збагаченню теоретико-практичних знань молоді та сприяють зацікавленості у дослідженні нових аспектів життя суспільства.