Катерина ГОРБАЧОВА (здобувачка магістратури) у новому складі молодіжної ради при Хмельницькій ОВА

21 червня відбулося перше засідання нового складу молодіжної ради при Хмельницькій ОВА. В новий склад молодіжної ради увійшла здобувачка 1 курсу магістратури спеціальності 052«Політологія» Горбачова Катерина.

Засідання відбулося за участю заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва.

Вітаючи членів молодіжної ради, Володимир Юр’єв зазначив, що цей консультативно-дорадчий орган дає можливість молоді напряму взаємодіяти з обласною владою у вирішенні важливих питань, пов’язаних як із втіленням молодіжних ініціатив, так і з розвитком молодіжної активності в цілому.

“Неможливо не оцінити позитивний вплив на громади, регіони та країну загалом, коли представники молоді беруть участь у прийнятті рішень, спонукаючи розвиток стійкого демократичного устрою. Саме тому нам важливо залучати активну, свідому та ініціативну молодь до консультування, розробки та реалізації молодіжної політики в нашій області, – наголосив посадовець.

В ході роботи представники молодіжної ради за участю Катерини, винесли на обговорення та голосування важливі питання, що стосуються подальшої роботи органу. Так, під час засідання було обрано нового голову, заступників голови та секретаря молодіжної ради.