Перспективи академічної мобільності для політологів

6 грудня відбулася анонсована зустріч, присвячена аспектам академічної мобільності для здобувачів спеціальності 052 «Політологія»  зі студенткою навчально-наукового інституту філології та журналістики, спеціальності 014 Середня освіти  Анастасією Нівадовською, яка упродовж першого семестру 2023-2024 року навчається в Гданському університеті в межах Програми ЄС Еразмус+ КА171: міжнародна кредитна мобільність.

На зустрічі учасниця програми розповіла про особливості та можливості Програми ЄС Еразмус.  Також Анастасія поділилася власними враженнями та порадами для здобувачів, які планують прийняти участь за програмою академічної мобільності.

Провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Олександра Шамаріна провела бесіду зі здобувачами та окреслила можливості внутрішньої академічної мобільності для політологів з закладами вищої освіти України.

Дякуємо Анастасії та відділу міжнародних звʼязків Камʼянець-Подільського університету імені Івана Огієнка за організовану зустріч, до якої частина здобувачів змогли долучитися також і онлайн.