Форум #youthvision24

Здобувачки 3 курсу, спеціальності 052 «Політологія» Олександра Щетиніна та Ярослава Добровольська відвідали форум #youthvision24, який проходив у Києві 8-9 грудня.

«8 грудня відбувся захід – форум #youthvision2024 в Київській міській аді, на якому було оголошено візію молоді України. Міжнародні представники з різних країн, політики, журналісти та волонтери ділились своїм досвідом з представниками третього сектору, студентами.

Відбулся ряд зустрічей: зустріч з міжнародними партнерами: Директор НДІ В Україні Марчін Валецький; заступник голови Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ян Філіп Вельберн; Президент Європейського Демократичного Студентства Беппе Галеа.

Панельні дискусії на тематику: євроінтеграція, виклики та загрози для молоді під час війни, волонтерство, відбудова України, роль політики ідентичності в Україні. Презентація Асоціації молодих ВПО України.

Зустріч з зірковими спікерами: Київський міський Голова Віталій Кличко, Володимир Юрченко – голова ГО «Український Альянс», Керівник програми «Авто для перемоги» БФ «Разом для України» Сергій Митрофанський, Координаторка проектів БФ «Сергія Жадана» Дарія Конох, Народні депутатки України Іванна Климпуш-Цинцадзе та Марія Іонова, Голова ВГО «Солідарна Молодь» Дінара Габібулаєва, Генеральний прокурор України (2016 – 2019) Юрій Луценко.

«Youth vision 2024» – це грандіозний форум від Солідарної молоді, організований за підтримки Національного демократичного інституту, фонду Конрада Аденауера, студентської організації Європейської народної партії та інших партнерів.

Заряджені, ініціативні та вмотивовані. Працюємо далі…