Гостьова лекція з проректором з наукової роботи, професоркою Мироновою Світланою Петрівною

Дуже цікаво розпочалась Весна на історичному факультеті 🌸
01.03.2024 студенти 2 курсу спеціальності 052 “Політологія” відвідали ГОСТЬОВУ ЛЕКЦІЮ 📌
доктора педагогічних наук,професора,проректора з наукової роботи Миронової Світлани Петрівни на тему : «ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ: СПІЛКУВАННЯ БЕЗ БАРʼЄРІВ»
 Діти з особливими освітніми потребами (ООП) заслуговують на повноцінне спілкування без будь-яких бар’єрів. Кожна дитина має право на взаємодію, розвиток та взаєморозуміння, незалежно від її особливостей.
Спілкування без бар’єрів для дітей з особливими освітніми потребами означає створення безпечного та підтримуючого середовища, де кожен може висловити свої думки, почуття та ідеї. Важливо навчитися слухати та розуміти потреби кожної дитини, а також шукати способи ефективної комунікації.
Спілкування без бар’єрів допомагає дітям з особливими потребами відчувати себе важливими та прийнятими, сприяє їхньому соціальному та емоційному розвитку. Важливо пам’ятати, що кожна дитина має свою унікальну історію та потребує індивідуального підходу.
Давайте разом створимо середовище, де кожна дитина може вільно спілкуватися, виявляти себе та розвиватися без обмежень. Спілкування без бар’єрів допомагає формувати відкрите, толерантне та гуманістичне суспільство.
Щиро дякуємо доктору педагогічних наук, професору, проректору з наукової роботи МИРОНОВІЙ СВІТЛАНІ ПЕТРІВНІ за змістовну та цікаву гостьову лекцію.