Науково-методичний семінар “Актуальні проблеми навчання суспільствознавчих дисциплін в закладі загальної середньої освіти: досвід, підходи та перспективи”. 

У межах співпраці Центру професійного розвитку педагогічних працівників з К-ПНУ імені Івана Огієнка 29 березня вчителі суспільних дисциплін закладів освіти Кам’янець-Подільської територіальної громади взяли участь у науково-методичному семінарі “Актуальні проблеми навчання суспільствознавчих дисциплін в закладі загальної середньої освіти: досвід, підходи та перспективи”.

Із вступним словом до освітян звернувся кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський. Своїми напрацюваннями з теми “Штучний інтелект як інноваційний інструмент для підвищення ефективності навчання історії в школі”поділилась завідувач навчальної лабораторії “Дидактика історії”, асистент кафедри всесвітньої історії, магістр освіти Ірина Пігович. В наступній частині семінару кандидат політологічних наук, викладач кафедри політології та філософії Леся Руда ознайомила присутніх із темою “Війна в Україні та її вплив на світову політику”.