“Корисні зустрічі” зі здобувачами. Неформальна/інформальна освіта, академічна доброчесність, конфліктні ситуації: що про це потрібно знати?

Важливою складовою цілісного розвитку здобувачів вищої освіти є підвищення їх професійної і соціальної адаптації в суспільстві, розвиток їх здібностей і можливостей. Такі можливості надають результати неформальної/інформальної освіти.

Кандидат політичних наук, доцен Ольга ВІННІЧУК ознайомила здобувачів СВО “магістр” 1 року навчання з Порядком визнання в КПНУ ім. І. Огієнка результатів навчання, отриманих шляхом неформальної/інформальної освіти.

Також у межах проведеного заходу було акцентовано увагу на основних аспектах академічної доброчесності. Проаналізовано основні принципи академічної доброчесності, ознайомлено здобувачів з Положенням про дотримання академічної доброчесності педагогічними, науково-педагогічними, науковими працівниками та здобувачами вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка у новій редакції.